AGENDA
per 18 maart 2019

Prins Ron I
16 januari 2018

Zaterdag 13 januari was heel Schinnen uitgelopen om aanwezig te zijn bij Schinoastroef. Ook dit jaar was er weer een revue ‘de gouwe hendjes van Matjeu’. Een kolderieke klucht, met daarin geweldige sketches en optredens van de lokale artiesten heeft het in grote getalen aanwezige publiek laten lachen.

Het publiek was laaiend enthousiast toen rond 11 uur Ron Goessens, geboren en getogen Schinaos, werd geproclameerd tot Prins Ron de 1e over het Schinösterriek.

Prins Ron 1, Groatvorst euver ’t Schinösterriék, Opper Hanewurger van Wolfhage, Baron van de Sjoltisse Hollewaeg, Landjhiër van de Pötterberg tot aan De Baenje en Graaf van Fabritius. Hij is 47 jaar jong en woont samen met zijn vriendin Annemiek en hun twee kinderen Maud en Loes in Wolfhagen te Schinnen.

In het dagelijks leven is hij mede-eigenaar van Fabritius Bouw & Interieur en Gobouw Betonboringen. Zijn hobby’s zijn hardlopen en hij heeft als doel dit jaar de marathon van New York te lopen. Verder drinkt hij graag een speciaalbiertje.

Samen met zijn nar Ton Palmen gaat hij er een onvergetelijke carnaval van maken!
Op carnavalszondag is zoals gebruikelijk om 11.11 uur de receptie.

Download de affiches