AGENDA
per 20 juni 2019

Schinoas Troef 2019
21 december 2018

Veul behej rondj de Schinösterplej!
U kunt ongetwijfeld alle mooie plekjes van Schinnen. Maar waar moet de Schinösterplej nu weer liggen? Op zaterdag 26 januari 2019 vindt u die plej op de bühne van het gerenoveerde gemeenschapshuis in Schinnen. Daar krijgt u ook het antwoord op de prangende vraag: Wie zwaait in 2019 de scepter over het Schinösterriek, want op deze prachtige locatie vindt de uitroeping plaats van de nieuwe prins van C.V. Schinöster.

 

 

Maar voor dit mysterie wordt opgelost kunt u traditiegetrouw eerst een paar uurtjes genieten van onze Vasteloavesrevue ‘Veul behej rondj de Schinösterplej’. De cast van deze revue, bestaande uit Sjef Meens, Marleen Meens, José Goessens, Hub Cox, Roel Schmitz en Fred Schmitz, zorgt ervoor dat u op de Schinösterplej geconfronteerd wordt met vele kolderieke en kluchtige momenten, die tot een aanslag op uw lachspieren zullen leiden. Zeker ook omdat de klucht ook dit jaar weer verweven is met verrassende sketches en optredens van lokale artiesten.

De muzikale omlijsting van Schinoas Troef is ook dit jaar weer in de vertrouwde handen van onze Troefbend. Vooral na de prinsuitroeping zullen zij met hun spetterende muziek ervoor zorgen dat het dak er weer af gaat!

Dit alles wetende, realiseert u zich zonder twijfel dat dit weer een avond wordt die u zeker niet mag missen. Dus trek uw agenda of open outlook en noteer:

Zaterdag 26 januari 2019
Aanvang 20.00 u

Gemeenschapshuis Schinnen
Schinoas Troef 2019
Veul behej rondj de Schinösterplej.

 

Voorverkoopadressen:
Café het Centrum
Café 't Schöpke
Brasserie Peil 5
Tabaksspeciaalzaak Hurkens