Aafsjlete 25 februari

Inhalen kinderoptocht inclusief prijsuitreiking en aansluitend feestmiddag/ avond met optredens van diverse Limburgse artiesten en het afscheid van onze prinsen...

16:11 binnenkomst kinderoptocht en aanvang
met o.a. Patrick Hendrikx, Bjorn van Berkel, Rempetemp, La Bamba, De Geliende, Kartoesj

 

Gratis Entree

Op 25 februari start de kinderoptocht om 15:11 uur vanaf het gemeenschapshuis de Noeber Beemden.
Via de Burgemeester Pijlsstraat, Sachariasstraat, Dorpsstraat, Stationsstraat en Oude Markt keert men weer op deze locatie terug, alwaar hij wordt ontbonden.

Na de ontbinding volgt er een middagprogramma speciaal voor de kinderen, met optredens van o.a. Bjorn van Berkel en Rempetemp.
Tussen de artiesten door zal de uitslag van optocht bekend gemaakt worden.
Zoals gewend verzorgt stichting VAS de prijzen. Vanaf dit jaar is er voor de nummers één per categorie een extra prijs, namelijk: een cadeaubon voor Jump XL, Kinderstad Heerlen of een Bioscoopbon.

Uiteindelijk vloeit de middag langzaam over naar de slotfestiviteit van de Schinnense Carnaval 2020: ‘’Same sjleete’’. Deze happening voor jong en oud wordt georganiseerd in samenwerking met de Schinnense kasteleins.
De zorgvuldig geselecteerde optredens met een keur van lokale, regionale en provinciale artiesten vormen de opmaat voor wat rond de klok van 24.00 u gaat plaatsvinden.

Het onvermijdelijke afscheid van de Sjènesse Vasteloavend 2020