Schinoastroef 18 januari 2020

Ook in 2020 neemt Schinoas Troef u weer mee naar een opmerkelijke plek in Schinnen: het kleine café van Pake (Jeroen Heuts). Daar ‘Tösje de teek en de heire WC’ spelen zich de nodige lachwekkende en kolderieke situaties af.

Ook in 2020 neemt Schinoas Troef u weer mee naar een opmerkelijke plek in Schinnen: het kleine café van Pake (Jeroen Heuts). Daar ‘Tösje de teek en de heire WC’ spelen zich de nodige lachwekkende en kolderieke situaties af. Eigenlijk is Pake de kastelein, maar zijn de werkzaamheden feitelijk in handen van Lily (Pam Schmitz). Zij is verliefd op politieagent Jules (Jorge de Vries). Vaste klant in het café is Herman (Eric Maas), die zelfs in benevelde toestand veel levenswijsheid orakelt. Pake heeft weinig oog voor de werkzaamheden, maar des te meer voor de vrouwen die in het café komen. Wekelijks slaat zijn hart sneller als de yoga dames (Ans Cox, Anja Tummers, Jolanda Tummers, Renée Dezairre en Andrea Hautvast) hun oefeningen komen doen. Helemaal gaat hij ook zijn dak als daar plotseling Suzan (Marij Simon) verschijnt. Ook dit jaar zullen de komische momenten afgewisseld worden met enkele optredens van Schinnense gasten die het café bezoeken.
Zoals gewend vormt dit alles de opmaat voor het aftreden van Prins Frans I, gevolgd door de spetterende uitroeping van de nieuwe prins over het Schinoasterriek 2020.
De muzikale omlijsting is in de vertrouwde handen van de Troefbend.
Mis het niet!

Kaartverkoop a 6 euro p.s.:
Hurkens Tabaksspeciaalzaak
Café het Centrum
Peil 5

Poster Schinoastroef 2020